MONDAY 20th FEBRUARY		
From 8.20	Y8 to tutors	
8.50	All to Library	
9.00	French Reading & Writing for all (no extra timers - 60 mins)	
	Non-French to revision session	
10.00	French ends for all	
10.00- 10.10	COMFORT BREAK	
10.10 - 10.40	French Listening begins with AB / Revision session	
10.40 - 11.10	BREAK	
11.10 - 12.50	French speaking begins with AB and Revision session	
12.50	LUNCH / 12.50 orchestra	
Lesson five	Maths warm-up then Maths Mental Arithmetic	
Lesson six	Games	
Lesson seven	Games	

TUESDAY 21st FEBRUARY		
From 8.20	Y8 to tutors (excused from Hymn practice and staff meeting)	
9.00	Sci: Foundation (1hr plus extra time = 75 mins)	
9.15	Sci: Foundation (60 mins)	
9.25	Sci: Core Biology Extra timers (50 mins)	
9.35	Sci: Core Biology (40 mins)	
10.15 - 11.10	EXTENDED BREAK	
11.10	Maths Foundation or Core Extra Timers (75 mins)	
11.25	Maths Foundation or Core Non-Calculator (60 mins)	
12.25	Maths ends	
12.30	INTO EARLY LUNCH (extended break)	
13.50	English Foundation or Core Reading Extra timers (90 mins)	
14.10	English Foundation or Core Reading (70 mins)	
15.20	English ends	
Break	BREAK	
15.30	Spanish listening followed by speaking (LP) / Revision session	
16.30 onwards	No Spanish Club - those at Boarder's Chill may be asked to use the activity session	

WEDNESDAY 22nd FEBRUARY		
8.25	Registration with tutors	
8.50	Sci: Core Chemistry Extra timers (50 mins)	
9.00	Sci: Core Chemistry (40 mins)	
	Revision session for Foundation Sci	
9.40 - 10.10	EARLY BREAK	
10.10	English Foundation or Core Writing Extra timers (95 mins)	
10.30	English Foundation or Core Writing (75 mins)	
11.45	English ends	
Break	EXTRA BREAK	
12.10	Sci: Core Physics Extra timers (50 mins)	
12.20	Sci: Core Physics (40 mins)	
	Revision session for Foundation Sci	
13.00	LATE LUNCH - followed by Games	

THURSDAY 23rd FEBRUARY		
8.25	Registration with tutors	
8.50	Maths Foundation or Core Calculator Extra Timers (75 mins)	
9.05	Maths Foundation or Core Calculator (60 mins)	
10.05	Maths ends	
10.05 - 10.30	EARLY BREAK	
10.35	Spanish Reading & Writing Extra Timers (75 mins)	
	Non Spanish helping WP prepare DHH for rehearsals	
10.50	Spanish Reading & Writing (60 mins)	
11.50	Spanish Reading & Writing ends	
12.00	EXAMS END - EARLY LUNCH (supervising Y3 /4)	
13.00 - 15.30	HHGttG Rehearsals begin (bring your scripts!)	
15.30 - 15.40	Break	
15.40	Games	

Friday: Enquiry Presentation Phase Four Begins (DH, AN and MH)